Søndag 3. september 2017

Løbs resultat - Klik her

Kære alle
Tusind tak til alle som gjorde DHB 2017 til en forrygende succes! Det var en fornøjelse at opleve den folkelig glæde, personlige gejst og de fysiske præstationer der prægede løbet. Med eftertilmeldinger nåede vi op på i alt 227 deltagere – fordelt på 103 til løb, 101 til MTB og 23 til family-walk.

Samtlige førstepladser:
Oskar Holst Hansen, John A. Laursen, løb 5 km 0:26:10
Anne Wilding, Nim Idrætsforening, løb 5 km 0:35:32
Henrik Toft, Aarhus 1900, ¼ marathon 0:49:31
Susanne Bruhn Jørgensen, ¼ marathon 0:58:19
Morten Westergaard, Aarhus 1900, ½ marathon 1:36:02
Cilla Lyng Hyldig, ½ marathon 1:53:23
Kristoffer Krom, MTB 10 km 0:41:38
Louise Christensen, Skanderborg MTB, 10 km 0:50:40
Jens Bach, Skanderborg MTB, 20 km 1:10:44
Amanda Sørensen, Aarhus MTB, 20 km 1:17:15
Kim Michaelsen, Pamhule Trailbuilders, 30 km 1:33:06
Kristian Winther, 8000, 40 km 2:03:18

Se alle resultater her, hvor du også kan klikke dig til et personligt diplom: https://app.lap.io/event/2017-danmarks-hoejeste-bjergloeb/results

Løbere på 5 km-ruten fik ca. 2,5 km længere. Vi beklager. De fleste tog det heldigvis med et smil i et fantastisk gå-, løbe- og cykelvejr.

DANMARKS HØJESTE BJERGLØB

Udfordringer i Ejer Bjerge - unikke ruter i Danmarks højeste luftlag

• MTB-løb på 10 km, 20 km, 30 km eller 40 km
  • Løb 5 km, 11 km eller 1/2 marathon
  • 5 km family-walk
  • Stort depot på Ejer Bavnehøj, speaker og tidtagning med chip
  • Gratis MTB-bane for børn
Søndag 3. september 2017 kl. 10.00 (løb og gang) og kl. 10.10 (MTB)

Mød op i god tid.

Tilmelding senest 31. august

Tre løb i ét i Ejer Bjerge med fælles start og mål: Ejer Bavnehøj, Ejer Bavnehøjvej 4, 8660 Skanderborg

• Velkomst kl. 9.30
  • Opvarmning kl. 9.40
  • Speaker hele dagen: Flemming Mølgaard, DGI Østjylland.

• Kiosken er åben fra kl. 8.00 og byder på: kaffe/the, øl, vand, hjemmebagt kage, fransk hotdog og lækre sandwich.

MTB-løb med chip, fysiske udfordringer og krævende passager i Ejer Bjerge. En helt unik rute (offentliggøres ikke) på 10 km med 250 højdemeter kun åben denne ene dag.

Deltagerpriser:
  • 10 km – 80 kr.
  • 20 km – 140 kr.
  • 30 km – 170 kr.
  • 40 km – 200 kr.

Løb med chip i kuperet terræn og langs vejene i Ejer Bjerge, incl. Yding Skovhøj. Ruterne bliver offentliggjort senere.

Deltagerpris:
  • 5 km – 50 kr.
  • 10 km – 80 kr.
  • 1/2 marathon – 140 kr.

For et gebyr på 50 kr. (dog ikke family-walk) kan du tilmelde dig på dagen. Mød da op senest kl. 9.00 og medbring kontanter eller MobilePay. Kreditkort tager vi ikke.

Service-ATV'ere fra POLARIS på hele ruten, hvis du går/løber død eller kører i smadder.

Family-walk på 5 km uden tidtagning – kun 25 kr.
Børn under 12 år er gratis. Særlig tilmelding her:

Tilmelding senest 31. august 2017

Samtidig kan du bestille en løbetrøje eller en cykeltrøje af kvalitetsmærket CRAFT med løbets nye logo.

Løbetrøje 125 kr.: Herre- og Dame Prime Tee i let og blødt materiale med super god fugttransport. Størrelser: XS-3XL.

Cykeltrøje 375 kr.: Herre- og Dame Jersey med aktiv kølende effekt og designet ergonomisk med optimal pasform. Størrelser: XS-3XL.

Byttes ikke!

Arrangør:
Team Ris, Ris-Tebstrup Idrætsforening og Ejer Bavnehøjs Venner i samarbejde med DGI Østjylland.

Stor tak til sponsorer, som gør løbet muligt!

Hovedsponsor: John A. Laursen Tømrer, Murer & Kloakmester

Sponsorer: Malerfirmaet DueholmSTARK Skanderborg - POLARIS - Marselis Tømrer og Snedker - Yding Smedie - Speedline

Kontaktpersoner:
Løb: Dorte Jensen, tlf. 23343110, dorte@fam-tebstrup.dk
MTB: Bjarne Møller, tlf. 87552803, beth@pc.dk

Fakta om begge løb:
  • Parkering ved Ejer Bavnehøj og Landsbyordningen Ejer Bavnehøj
  • Omklædning og bad i Ejer Bavnehøj Hallen, Risvej 28, 8660 Skanderborg
  • Toiletter og åben kiosk på Ejer Bavnehøj
  • Depot med frugt, sødt og væske
  • Tidtagning med chip (undtaget family-walk)
  • Al tidtagning slutter kl. 15.00
  • Præmier udtrækkes på deltagernummer
  • Diplom til alle via net

Regler for løbet

Vi ønsker, at alle skal få en god oplevelse med at løbe/køre Danmarks Højeste Bjergløb. Følgende regler skal derfor overholdes:

Løbet er et motionsløb og løbes/køres på eget ansvar. Der skal til en hver tid løbe/køres efter forholdene.

Alle MTB-deltagere skal bære godkendt hjelm.

Ruterne er afmærkede med skilte og minestrimmel. Der er rutevagter, hvor der kan være tvivl om rutens/sporets forløb. Rutevagternes henvisninger skal til en hver tid følges.

Der er åben for normal trafik på offentlig vej.

Færdselsloven og Naturbeskyttelsesloven er gældende.

Henkastning af affald medfører diskvalificering.

Ved uheld kan løbsansvarlig eller nærmeste rutevagter kontaktes. Ved alvorlig skade ringes 112.

Evt. dårlig opførsel skader os alle og løbe-/cykelsporten i særdeleshed

Se de bedste foto fra 2016: Pressefoto
Se de bedste foto fra 2015: Pressefoto