Velkommen til RTI Fodbold

Fællesskab, udfordringer og boldglæde er i fokus i fodboldafdelingen.
Vores yngste medlemmer starter med at lege med bolde allerede imens de går i børnehave.

RTI Fodbold er en afdeling med plads til alle. Vi betragter det som vores fornemste opgave at give vores medlemmer gode idrætsoplevelser i fællesskab med andre.
Samtidig ønsker vi at udfordre og medvirke til at dygtiggøre vores fodboldspillere. Det skal være
sjovt at være med – og vi må gerne vinde engang imellem!

Tidligt i gang
I fodboldafdelingen lægger vi vægt på, at børnene tidligt stifter bekendtskab med fodbold.
Derfor tilbyder vi i samarbejde med vores lokale børnehave et modul, som hedder boldlege. På dette hold er der fokus på motorik, leg og bevægelse med bolde, selvfølgelig!

Struktur
De fleste hold deltager i DGIs turnering. Tilknyttet samtlige hold er – udover træneren - en holdleder, som sørger for planlægning og organisering i forbindelse med turneringsdeltagelse og andet praktisk.
Kluboplysninger

Riis-Tebstrup If