Book 1:1 samtale
Se adresse

Velkommen til RTI Håndbold

RTI Håndbold vil være kendt for at være et sted, hvor det er rart at være for udøvere,  ledsagere/ forældre og medlemmer (alle). En god oplevelse, glad når man går derfra, have lyst til at komme igen.

Vi har opsat følgende værdier, som kendetegn for det sportslige og sociale i vores afdeling:

Fællesskab og kammeratskab er vigtige faktorer i klubben. Vi tror på at et godt fællesskab vil være omdrejningspunktet for det enkelte holds sportslige ambitioner og sociale relationer.

Udfordringer for både spillere og trænere skal til stadighed fornyes. Det er vigtigt for os, at alle udfordres ud fra netop deres sportslige niveau.

Sjov og leg er en del af indlæringen, hvorfor dette er en selvfølge for træningen, ikke mindst i ungdomsrækkerne.

Konkurrence vil altid være en naturlig del af håndboldspillet, men det er vigtigt, at børnene lærer at forholde sig til sejre og nederlag, som er en del af det, at udvikle sig som spiller i en holdsport.

Her på hjemmesiden kan du løbende holde dig opdateret om aktiviteterne i RTI Håndbold.. Har du spørgsmål, kommentarer, forslag til projekter for RTI Håndbold, ideer til hjemmesiden eller har du noget andet på hjertet, vil vi opfordre dig til at kontakte os.

Mange Sportslige Hilsner
Håndboldudvalget

Målsætning og organisation


RTI Håndbold er et sted for alle, hvor vi giver plads uanset alder, køn, niveau eller ambitioner.

RTI Håndbold vil være kendt som en velfungerende gren af RTI IF, hvor vi har fokus på trivsel og godt humør, og hvor vi giver plads til alle uanset alder, køn, niveau eller ambitioner.
Vi arbejder målrettet for at involvere både spillere, trænere, forældre, udvalg og skole i aktiviteterne i RTI Håndbold, således vi alle hjælper med at motivere vores unge til at dyrke idræt på et socialt og sportsligt plan, for derigennem at styrke hele klubben og lokalsamfundet.

Organisatorisk er håndboldafdelingen bygget op med et udvalg bestående af 7-8 personer, som hver varetager et ansvarsområde på den administrative og eller sportslige side.
 
Hver håndboldhold har tilknyttet en træner og hjælpetræner som ansvarlige for holdet, og til at støtte op om dem, er der et forældreudvalg, der er ansvarlige for alle de praktiske gøremål omkring holdet.

Klubben har hjemmebane i Ejer Bavnehøj Hallen, hvor vores fornemmeste opgave er, at hjælpe hinanden med at give vores unge nogle dejlige oplevelser, så de syntes det er sjovt at komme til håndbold i hallen!!!
Riis-Tebstrup IF
Riisvej 28
8660 Skanderborg
E-mail: post@rti-if.dk
CVR: 3366 3269
Log ind
Riis-Tebstrup IF | Riisvej 28 | 8660 Skanderborg |