RTI Håndbold er et sted for alle, og vi giver plads uanset alder, køn, niveau eller ambitioner.
Det er derfor også vigtigt for os at kontingentet til RTI Håndbold er konkurrence dygtigt i forhold til de omkringliggende klubber og foreninger, så vi altid er de lokale unges foretrukne klub.

For det lave kontingent får du i løbet af en håndbold sæson en masse aktiviteter i form af stævner, kampe og sociale aktiviteter, ligesom du får en spændende og sjov træning med gode venner og veninder
Kontingent for håndbold

Trille-Trolle  400. kr,- (obs: multikontigent)
Micro  400 / 500. kr,- (obs: multikontigent)
Herre 1000. kr,- ( 2 x 500 kr.)
Damer 1000. kr,- ( 2 x 500 kr.)
Håndbold Fitness  375. kr.-

Kontingentet opkræves, når du tilmelder dig dit hold. Tilmelding foregår her på hjemmesiden under menupunktet 'Indmelding'.