Målsætning og organisation

RTI Håndbold er et sted for alle, hvor vi giver plads uanset alder, køn, niveau eller ambitioner.

RTI Håndbold vil være kendt som en velfungerende gren af RTI IF, hvor vi har fokus på trivsel og godt humør, og hvor vi giver plads til alle uanset alder, køn, niveau eller ambitioner.
Vi arbejder målrettet for at involvere både spillere, trænere, forældre, udvalg og skole i aktiviteterne i RTI Håndbold, således vi alle hjælper med at motivere vores unge til at dyrke idræt på et socialt og sportsligt plan, for derigennem at styrke hele klubben og lokalsamfundet.

Organisatorisk er håndboldafdelingen bygget op med et udvalg bestående af 7-8 personer, som hver varetager et ansvarsområde på den administrative og eller sportslige side.

Hver håndboldhold har tilknyttet en træner og hjælpetræner som ansvarlige for holdet, og til at støtte op om dem, er der et forældreudvalg, der er ansvarlige for alle de praktiske gøremål omkring holdet.

Klubben har hjemmebane i Ejer Bavnehøj Hallen, hvor vores fornemmeste opgave er, at hjælpe hinanden med at give vores unge nogle dejlige oplevelser, så de syntes det er sjovt at komme til håndbold i hallen!!!