Bliv støttemedlem i Riis Tebstrup Idrætsforening.

RTI er i gang med en fantastisk udvikling både på senior- og ungdomssiden.
Dette betyder, at der skal mange penge til for at drive klubben. Dette kan du hjælpe med ved at blive støttemedlem for kun 200 kr. om året.

Alle skal kunne være en del af Riis Tebstrup Idrætsforening - lige meget om man er en stor håndboldspiller, fodboldspiller, en trofast fan eller bare en, der vil støtter op om klubben.

Som støttemedlem opnår du en række fordele:
  • Adgang til klubbens generalforsamling
  • Personligt adgang til klubbens arrangementer
  • Fællesskab med alle klubbens medlemmer
  • Mail og SMS information som udsendes i RTI regi.
Tilmeld dig med navn og adresse på mailen betinanrj@gmail.com eller ring på telefon 2938 2099

Du kan også trykke her nedenfor, og komme direkte til online indmelding

Riis Tebstrup Idrætsforening

Vedtægter for Riis Tebstrup Idrætsforening