Book 1:1 samtale
Se adresse

RTI har brug for flere håndbold spillere

Dato: 6. juni 2022
I RTI har vi et dame Jyllands Serie hold, et dame Serie 2 hold og 1 herre Serie 2 hold. Vi har en bred trup med plads til spillere i alle aldre.

Vi glæder os til en ny sæson men kunne godt bruge flere spiller i hhv. JS, S2 damer og S2 herre. Måske er det noget for dig eller kender du en eller flere der har lyst til at spille med os kontakt da Mette (mette@damsgaard-hansen.dk) for dame spillere eller Rasmus (rasmuspeter@hotmail.com) for herre spillere.
Onsdag d. 08-06-2022, kl. 20.00 i RTI hallens klubhus er der mulighed for at møde den nye træner for dameholdene, hvor både nye og gamle spillere er velkommen.

For nye herrerspiller er der også mulighed for at snakke med kontaktpersonen for herreholdet denne aften.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
6. juni 2022
RTI har brug for flere håndbold spillere