Kære udvalgsmedlem, træner og hjælpetræner.

RTI benytter Conventus forenings software. Dette system letter foreningsarbejdet betydeligt, både for udvalg, kasseren og trænere.
Alle skal i første omgang oprette jer i systemet, via knappen ”tilmeld” således at jeres stamdata er korrekte.
Tips:
(flere mail adresser kan angives, adskilt via et komma ”,”)

Spørgsmål besvares af Per Damsgaard Hansen
RTI benytter hjemmeside løsning fra GoMinisite
RTI Medlemslogin

Når du er tilmeldt et hold - og har fået tilsendt et password, kan du logge ind på RTI's medlemsområde.

Her kan du:
  • Redigere dine stamdata.
  • Se hvilkehold du er tilmeldt, samt informationer om samme.
  • Se opslagstavlen for de hold du er tilmeldt / tilknyttet.

Conventus Login

RTI benytter Conventus online forenings administration.

Når du er træner/hjælpetræner/holdleder eller er udvalgsmedlem  - og har fået tilsendt et brugernavn og et password, kan du logge ind i Conventus forenings - programmet.

Klik her for
vejledning og support. Du er også altid velkommen til at kontakte Per

Klik på logoet for at logge på Conventus.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Som bruger på Conventus får du et brugernavn og password.

Brugernavnet bruges ved login på Conventus.

Mail adresse ELLER mobil nummer bruges når du ønsker at logge på RTI's medlems-del.

Samme password bruges begge steder

PS. Ændrer du dit password, ændres den for begge login typer