Kære sponsore

Så er det snart tid igen til Danmarks Smukkeste Traktortræk.

Trækket afholdes ved Sneptrup Præstegård, og i år bliver det lørdag den 22 Juni.
Vi har, igen i år fået en afdeling af Super Standard Cup til vores træk
(de traktorer der larmer, ryger og er sjove at opleve), pladsen åbner kl. 12.00 og trækket starter kl 13.00.

Super Standard Cup vil trække flere gæster til pladsen og dermed vil jeres sponsorrat blive set / oplevet af endnu flere gæster.

I den forbindelse vil vi hører om du / I, igen i år kunne være interesseret i at være sponsor til:

SPONSOR 2019

For et beskeden beløb på 1000 kr. kommer du med i vores program og hjemmeside med logo. Der ud over får du 2 fribilletter til traktortrækket.

SPONSOR af ½ Klasse 2019

For 3000 kr. kan du blive sponsor af en "½" klasse, sammen med et andet firma.
Du kommer med i programmet med logo der må fylde 1/2 side og får logo på vores hjemmeside (under sponsor til traktortræk 2019). Der ud over får du 4 fribilletter til traktortrækket samt mulighed for at sætte banner op på pladsen.

SPONSOR af en Klasse 2019

For 6000 kr. kan du blive Hoved-Sponsor af en hel klasse.
Du kommer med i programmet med logo der må fylder 1 hel side og får logo på vores hjemmeside (under sponsor til traktortræk 2019).

Der ud over får du 6 fribilletter til traktortrækket, samt mulighed for at sætte banner op på pladsen.
Jeres firmanavn kommer på Storskærm når klassen afvikles og firmanavnet bliver nævnt i forbindelse med afvikling af klassen.

• VS AUTOMATIC

• Tebstrup VVS & Blik ApS
  • Højen Nedbrydning ApS
  • Hornsyld Recycling ApS

• JLS ApS

Bliv sponsor i RTI – få god reklame og bak-op om en aktiv klub.

I Riis-Tebstrup Idrætsforening dyrker rigtig mange glade børn og voksne en masse idræt, og RTI er på den måde et positivt samlingspunkt for egnens borgere, store og små.

Vi er rigtig glade for vores aktive sponsorer og vi har vi plads til flere så har du / din virksomhed / din arbejdsplads / eller nogle du kender i dit netværk lyst til mere synlighed og aktiv markedsføring, og samtidig støtte om en lokal og aktiv sportsklub. Så er der mulighed for at slå to fluer med et smæk.

Danmarks Smukkeste Traktortræk er vores største arrangement, drevet 100% af friviligt arbejde og giver idrætsforeningen et økonomisk råderum, der giver bedre mulighed for at drive idrætsforeningen. Til gavn for alle.

Ved aktive sponsorer, bliver RTI nemlig en endnu mere aktiv og bedre klub, og din virksomhed / arbejdspladsplads / dit netværk får mere synlighed og reklameværdi. Hver uge kommer rigtig mange mennesker i  hallen, ligesom der er stor “trafik” på RTI hjemmeside, hvor al kommunikation til de 800 medlemmer er, og alle aktive tilmeldinger til arrangementer, stævner osv. foregår.

Her kan du læse mere om muligheder for sponsorater i RTI.

Og du er meget velkommen til at kontakte sponsorudvalget for at høre mere om mulighederne og hjælpe os forslag og aftaler med nye sponsorer.

Vi takker for din opbakning.

RTI Sponsorudvalg