Book 1:1 samtale
Se adresse

Danmarks Smukkeste Traktortræk - Sponsor 2023

Kære Sponsor
 
Så er det snart tid igen til Danmarks Smukkeste Traktortræk.

Trækket afholdes ved Sneptrup Præstegård, og i år bliver det lørdag den 3. juni.
Vi får, igen i år, en fin blanding af almindelige traktorer og "tunede" trækkere som også køre i Super Standard Cup 
(de traktorer der larmer, ryger og er sjove at opleve), pladsen åbner kl. 12.00 og trækket starter kl 13.00.

I 2022 havde vi over 1000 mennesker forbi præstegården.
Efter Corona pausen, viste vores gæster at spænding og forventning til en god dag stadig er intakt og vi er helt sikker på at vi, også i år, trækker mange gæster til pladsen og dermed vil jeres sponsorat blive set og oplevet.
Hele overskuddet fra dagen går, ubeskåret, til Riis Tebstrup Idrætsforening!


I den forbindelse vil vi hører om du / I, igen i år kunne være interesseret i at være sponsor til:

SPONSOR 2023 - Bronze

For et beskeden beløb på 1000 kr. kommer du med i vores program og hjemmeside med logo. Der ud over får du 2 fribilletter til traktortrækket.

Klik på "Køb billet" herunder smiley

SPONSOR af 1/2 klasse 2023 - Sølv

For 3000 kr. kan du blive sponsor af en "½" klasse, sammen med et andet firma.
Du kommer med i programmet med logo der må fylde 1/2 side og får logo på vores hjemmeside (under sponsor til traktortræk 2023). Der ud over får du 4 fribilletter til traktortrækket samt mulighed for at sætte banner op på pladsen.

Klik på "køb billet" herunder smiley

SPONSOR af en Hel Klasse 2023 - Guld

For 6000 kr. kan du blive Hoved-Sponsor af en hel klasse.
Du kommer med i programmet med logo der må fylder 1 hel side og får logo på vores hjemmeside (under sponsor til traktortræk 2023). 

Der ud over får du 6 fribilletter til traktortrækket, samt mulighed for at købe billetter til halv pris, dog mindst 10 stk. til f.eks. kolleager, ansatte, gæster... Hvis I ønsker det kan man som Guld sponsor også sætte banner op på pladsen.
Jeres firmanavn kommer på Storskærm når klassen afvikles og firmanavnet bliver nævnt i forbindelse med afvikling af klassen.

Klik på "køb billet" herunder smiley


Bliv sponsor i RTI – få god reklame og bak-op om en aktiv klub.

I Riis-Tebstrup Idrætsforening dyrker rigtig mange glade børn og voksne en masse idræt, og RTI er på den måde et positivt samlingspunkt for egnens borgere, store og små.


Vi er rigtig glade for vores aktive sponsorer og vi har vi plads til flere så har du / din virksomhed / din arbejdsplads / eller nogle du kender i dit netværk lyst til mere synlighed og aktiv markedsføring, og samtidig støtte om en lokal og aktiv sportsklub. Så er der mulighed for at slå to fluer med et smæk.

Danmarks Smukkeste Traktortræk er vores største arrangement, drevet 100% af friviligt arbejde og giver idrætsforeningen et økonomisk råderum, der giver bedre mulighed for at drive idrætsforeningen. Til gavn for alle.

Ved aktive sponsorer, bliver RTI nemlig en endnu mere aktiv og bedre klub, og din virksomhed / arbejdspladsplads / dit netværk får mere synlighed og reklameværdi. Hver uge kommer rigtig mange mennesker i  hallen, ligesom der er stor “trafik” på RTI hjemmeside, hvor al kommunikation til de 800 medlemmer er, og alle aktive tilmeldinger til arrangementer, stævner osv. foregår.

Her kan du læse mere om muligheder for sponsorater i RTI.

Og du er meget velkommen til at kontakte sponsorudvalget for at høre mere om mulighederne og hjælpe os forslag og aftaler med nye sponsorer.

Vi takker for din opbakning.

Med venlig hilsen
RTI Sponsorudvalg

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Riis-Tebstrup IF
Riisvej 28
8660 Skanderborg
E-mail: post@rti-if.dk
CVR: 3366 3269
Log ind
Riis-Tebstrup IF | Riisvej 28 | 8660 Skanderborg |